Dacia Helsinge

Dacia Duster

7a36a177-6c94-422c-87f2-ae6b13868403_637177078146654808.jpg

Dacia Duster fra 179,990 kr

Prøv en prisbuster. Go Duster!

Dacia Duster
Flottere, mere robust, mere Duster end nogensinde!

Dacia Duster har det som kræves, uanset om du elsker at suse afsted på nylagt, støjsvag asfalt eller hellere begiver dig ud på ujævne skovveje.

Med sin markante frihøjde (210 mm), sit robuste chassis og firhjulstræk (ekstraudstyr), sidder du bag rattet i en tryg og sikker SUV. Uendelige muligheder venter. Sig farvel til de triste veje du har kørt på tusind gange før. Prøv at forlade de kendte veje og giv dig ud på nye eventyr.

Dacia Duster giver dig alt, hvad du behøver. Mulighederne i den rummelige kabine gør at du kan indrette din bil så den passer præcis til dine behov og interesser. Og Dacia Duster tilbyder desuden flere praktiske opbevaringsrum i kabinen, som gør køreturen mere behagelig. Den Dacia Duster findes i både en 4x2- og en 4x4-udgave.

Med Dacia Duster får du en moderne og robust bil som med garanti tiltrækker sig opmærksomhed. Dacia Duster er udstyret med pålidelig og velafprøvet teknik fra Renault. Med den attraktive pris er dette en crossover, der er værd at interessere sig for. Vælger du en Dacia Duster behøver du ikke at bruge alle dine penge på din bil. Pengene du sparer kan du bruge på den rejse du drømmer om, eller lave nogle aktiviteter som du ellers ikke har kunnet gøre.

Dacia Duster - interiør

Robust crossover i flot design

Dacia Duster er en rigtig terrængående bil og den passer også fint ind i bybilledet. Den tydeligt markerede kølergrill, lyssignaturen og det flotte design tiltrækker sig opmærksomhed. Hver eneste detalje – fra de langsgående tag rails til 16- eller 17-tommer fælgene – afslører at dette er en bil, der er bygget til eventyr.

Ny Dacia Duster

Anvendelig og gennemprøvet teknik

Firehjulstrukne biler har længe været forbeholdt et fåtal – men nu har alle mulighed for at nyde Dacia Duster! Elektrisk servostyring letter kørslen, advarsel om biler i den blinde vinkel giver tryggere kørsel og front-, side- og bakkameraerne er et uundværligt hjælpemiddel ved udfordrende parkeringer eller når du kører i terræn.

Ny Dacia Duster

Egenskaber udover det sædvanlige

Imponerende frihøjde på hele 210 mm og generøse tilkørsels- og frakørselsvinkler gør at du og din Duster kan komme frem overalt. Hesten eller båden kan du nemt trække – dog max. påhængsvægt med bremser 1500 kg.

Duster Adventure pakke
Bliv udstyret til eventyr med Duster Adventure

Vores populære SUV, Dacia Duster fås nu i en Adventure udgave med en specialdesignet tilbehørspakke, som fuldender bilens robuste karakter.

Adventure-pakken indeholder:

  • Sidepaneler
  • Kængurugitter
  • Kofangerbeskyttelse
  • Lastholder

Kampagnepris:

kun 7.495 kr. i forbindelse med køb af en ny Duster!

Husk at tegne en service- og vedligeholdelsesaftale til din Dacia! Så slipper du for uforudsete og ubehagelige overraskelser.