Dacia Helsinge

Dacia Logan MCV

Oplev Dacia Logan Streetway MCV og Logan MCV Stepway

Dacia Logan Streetway MCV fra 199.990 kr

Dacia Logan MCV Stepway fra 146.990 kr

Dacia Logan MCV
Stationcar’en som indeholder alt, også stor køreglæde!

Dacia Logan MCV er en rummelig stationcar, der er ideel til at transportere det du vil, og dem du vil. Her er 5 reelle siddepladser med god komfort. Tag på udflugt i weekenden! Lad hele familien nyde naturen – og den lækre og komfortable kabine. Nævnte vi, at bagagerummet er på 573 liter? …

Bilen er ikke længere bare et transportmiddel. Den bil vi vælger, skal passe til vores behov og opfylde alle vores krav. På baggrund af dette, har vi hos Dacia udviklet Dacia Logan MCV, der i manges øjne er den næsten perfekte stationcar. Dacia Logan MCV har plads til 5 personer, der alle sidder bekvemt. Med sit imponerende bagagerum på 573 liter er du klar til et bileventyr. Lægger du bagsædet ned, kan du transportere lange genstande på op til 2,7 m. 3 års garanti eller max. 100.000 km (afhængig af hvad, der kommer først), får du med når du køber Dacia Logan MCV. Dacia Logan MCV vil med sin funktionalitet og imponerende lastkapacitet gøre din rejse til en behagelig oplevelse uanset om det er til arbejdet eller en længere ferierejse. Tilpasset dine behov.

Til dig der har brug for god plads og fleksibilitet

Med fem siddepladser og et bagagerum på 573 liter, er du godt dækket ind. Har du brug for mere plads er splitbagsædet (1/3-2/3) en yderligere fleksibilitetsfaktor, der giver dig ekstra plads, når du har behov for det.

Teknik som forenkler tilværelsen

Nyhed: Det er nu muligt at tilkøbe integreret bakkamera til Media Nav. Bakkameraet gør det enkelt at manøvrere den store bil.

”EASY-R” – automatiseret manuel gearkasse

Dacia tilbyder nu Easy-R, en automatiseret manuel transmission, til Logan MCV med TCe 90 hk benzinmotor. Easy-R giver dig fuld fleksibilitet og en komfortabel køreoplevelse. Med Stop & Start-funktionaliteten er det kombinerede brændstofforbrug på 20,4 km/l (CO2-emission på 110 g CO2/km) for Logan MCV.

Dacia Logan MCV Stepway
Crossover-looket

Nu har Dacia Logan MCV endelig fået specialversionen Stepway, som er en uovertruffen stationcar, nu med mere karakter og stil. Dacia Logan MCV Stepway udmærker sig med sin nye kølergrill i krom, nye tågeforlygter og Dacias nye lyssignatur. Designet er moderne og forførende.

Dacia Logan MCV er en utrolig prisværdig crossover. Stepway er udstyret med langsgående tagrails, indfarvede sidespejle og 16″ designfælge i mørkegrå metal. Beskyttelse for og bag i mat krom, tågeforlygter og forhøjet frihøjde (+ 5 cm) gør denne model til et rigtigt eventyr.

Download Dacia Logan MCV brochuren og læs mere om, hvorfor denne bil skal blive en integreret del af dit liv – eller kontakt din nærmerste Dacia forhandler med det samme.

Husk at tegne en service- og vedligeholdelsesaftale til din Dacia! Så slipper du for uforudsete og ubehagelige overraskelser.

Logan MCV Komfortpakke

Gør din hverdag mere komfortabel

Udstyr din Dacia med en Komfortpakke.
Pakken består bl.a. af en bagagerumsbakke, der er let at rengøre, tekstilmåtter og Comfort lights – et avanceret system, som styrer bilens belysning, så du kan fokusere på andre ting.

Pakken indeholder følgende dele:
Comfort lights, Tekstilmåtter-standard, Bagerumsbakke, Armlæn Premium og P-ur med Dacia-logo.

Dacia Logan MCV
Versioner

Dacia

Dacia Logan MCV
Access
fra 123.880 kr.

Udstyr

  • 15″ stålfælge med hjulkapsel ”Groomy”
  • ESC (Elektronisk stabilitetskontrol) med ASR (antispin)
  • Stofindtræk ”Base”
  • Tagrails i sort

Motorer

  • 0.9 TCe 90 hk S&S