Dacia Helsinge

Dacia Sandero

 

4201452e-1e4c-4ed2-a7a5-4b229ae5bb9b_637177063322310394.jpg

Dacia Sandero Streetway fra 109.990 kr*

Dacia Sandeo Stepway fra 136.990 kr*

 

Dacia Sandero Opdag en bil med stil

Lad dig forføre af Dacia Sanderos opdaterede design. Med det nye forkromede kølergitter og de store for- og baglygter, der er nydesignet, så der er plads til Dacia-lyssignatur, får den et endnu mere dynamisk og moderne look. Du forføres fra første blik.

Dacia Sandero

Sandero – En bil med stil

Sæt dig til rette, og nyd den nye rummelige kabine: 5 dejlige pladser og et stort bagagerum. En kabine med en lang række funktionaliteter: nedfældeligt bagsæde, nye opbevaringsrum til hele familien… Hvordan kan man modstå det?

Dacia Sandero - sikkerhed

Fokus på sikkerhed

Din sikkerhed frem for alt. Baseret på Renaults viden om sikkerhed er Dacia Sandero udstyret med flere aktive og passive sikkerhedselementer for at beskytte dig under kørsel.

Dacia Sandero Stepway Vov dig ud i offroad-looket

Fra første blik viser Dacia Sandero Stepway tydeligt sin særegne karakter. En ny og mere markant forkromet kølergrill, nydesignede linjer med ændrede for- og baglygter, som indeholder Dacia-lyssignatur. På designsiden forstærker dens SUV-look endnu mere dens kraftfulde udtryk… Og på en måde, der kan ses!

Dacia Sandero Stepway

Der er stil over kørslen…

Sandero Stepway er vores topversion, som ud over designet giver dig mange nyttige teknologier; Multimediesystem Media Nav Evolution med DAB-radio, parkeringssensor bag, bakkamera*, fartpilot/fartbegrænser, aircondition og kørecomputer. Med den ekstra frihøjde på 4 cm (i forhold til Sandero Base og Ambiance) og større hjulkasser bibeholder Sandero Stepway alle sine allroad-egenskaber. Sandero Stepway er robust og driftssikker og designet til at klare selv de mest krævende vejforhold og udfordringer. Den er oplagt til offroad-kørsel. * Ekstraudstyr